top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Психологически портрет

Направи си личен мини психологически портет

/тест/
#tsvetysnotes #mindgame
Днешният тест ще ти помогне да направиш да сиизготвиш мини психологически портрет. Ще разбереш важни за теб неща. Всичко, което е необходимо да направиш е да избереш крилата, които най-много ти допадат. След това прочети значението на твоя избор.
Let`s rock!
psihologicheski-test-psihologicheski-portret
Избери крилата, които най-много ти харесватР Е З У Л Т А Т И
 • Крила 1


Ти си справедлив човек, който не понася лъжата във всичките й проявления. Отговорен човек си и определено може да ти се има доверие. Справяте се отлично дори с много сложни и объркани ситуации. Винаги си готов да помогнеш на другите хора. Дори си готов да протегнеш ръка за помощ и на непознат за теб човек.


Въпреки, че си уверен, имаш фина психологическа настройка. Лесно могат да те наранят и критиката я възприемаш изключително тежко. Можеш да изпаднеш в депресия от нищото, макар че не го показваш на повърхността.
 • Крила 2


Твоята задача на този свят е да внесеш в него особена светлина. Ти си миротворец, който може да овладее всяка конфликтна ситуация. Дипломатичен си и успяваш да усетиш хората, да почувстваш и да ги прочетеш като отворена книга. Точно тези черти на твоя характер са и водещи в твоя живот.


Умееш да избягваш общуването с токсични хора, а те смятат, че си безчувствен човек. Твоят мироглед често не съвпада с този на околните и затова ти е малко трудно да намериш своето благоприятно обкръжение.
 • Крило 3


Ти си изключително позитивна личност! Никога не униваш и вървиш през живота с високо вдигната глава. Какъвто и да е проблемът, ти го приемаш спокойно и затова ти е изключително лесно трезво да намериш изход от всяка ситуация. Не обичаш да те напътстват, точно заради това никога не се вслушваш в съветите, които околните ти дават. Смяташ ги за празни приказки и мислиш, че човек трябва да открие себе си самостоятелно.


Някои от околните поощряват този тип увереност, но други те смятат за вятърничав човек. Понякога взимаш своите решения спонтанно, без да се замислиш и за минута.
Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!
Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!
moiat-podpis-na-bial-fonnotice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

125 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
superdoc_logo.png

Сканирайте QR кода, за да получите връзка за покана.

download_my_app.widget.qr.alt"

Присъедини се към нас на мобилния си телефон!

Изтегли приложението Spaces by Wix

download_my_app.widget.qr.alt"
Download app from the App Store
Download app from Google Play
 1. Свали приложението Spaces by Wix

 2. Отвори приложението и избери Got an invite code

 3. Въведи кода USFFA

 4. Join

bottom of page