top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест

Лидер или индивидуален играч?

Този тест разкрива скритите личностни черти


Всеки човек има свои собствени потребности, към задоволяването на които се стреми в процеса на своя професионален развой. Един се стреми към ръководене, друг предпочита екипната работа, трети е добър индивидуален играч. Днешният асоциативен тест ще ви помогне да разберете дали притежавате лидерски качества или сте индивидуален играч.


Внимателно погледнете снимката по-долу и изберете фигурата, която първа привлече вниманието ви.

Важно: не залагайте на фигурата, която най-много ви харесва, а на тази, която е привлякла първа вниманието ви!






Р Е З У Л Т А Т И




 • Фигура 1


Вие сте индивидуален играч


За вас основни ценности са свободата и вътрешният ви свят. Предпочитате да прекарвате времето си в уединение, да планирате самостоятелно своята работа и да носите лична отговорност за нея. Саморазвитието и самореализацията са изключително важни за вас. Не обичате да усещате, че времето ви е ограничено. Свършената работа е по-важна за вас, отколкото кариерата ви. Сами определяте посоката, в която ще се развивате. Интересите ви са разнопосочни. Но не бива да забравяте, че хората сме социални животни, което означава, че периодично имаме необходимостта да обръщаме внимание на околните и да поддържаме контактите си с тях. Това ще ви е от полза.



 • Фигура 2


Вие сте лидер


За вас от първостепенно значение са поставената задача и дългосрочните ви цели. Знаете как да направите стратегия и тактика за нейното постигане, умеете да намирате важните аргументи и да ръководите. Успешни мотиватори сте, както за околните, така и за себе си. Добре обмисляте своите действия и умеете да оценявате резултатите, възможностите и рисковете. Важно за вас е мнението на околните, но по-важно е какво е вашето мнение за самите себе си. Вие сте успешен човек, имате големи амбиции, но не забравяйте, че целта невинаги оправдава средствата.



 • Фигура 3


Вие сте екипен играч


Оценявате себе си през взаимодействието ви с околните. Можете да бъдете индивидуален играч, но можете да бъдете и лидер. Но най-комфортна за вас е екипната игра. Да имате приятели, колеги, съмишленици ви дава увереност във вашите способности, а и ви привлича идеята за споделената отговорност. Умеете да създавате комфорт за себе си и за хората от екипа и затова те ви ценят. Имате големи възможности, но понякога не сте сигурни в тях. В тези моменти предпочитате да потърсите помощ, за да сте убедени. И това не е срамно за вас.


Не забравяйте да се върнете на публикацията в социалните мрежи, за да оставите коментар със своя резултат и да харесате публикацията. Ще съм ви много благодарна!



Благодаря ти, че отдели време да прочетеш статията ми! Ако ти е харесала, ще се радвам да я харесаш и споделиш! Не забравяй да търсиш по-добрата версия на себе си и да следваш мечтите си!






 

135 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
superdoc_logo.png

Сканирайте QR кода, за да получите връзка за покана.

download_my_app.widget.qr.alt"

Присъедини се към нас на мобилния си телефон!

Изтегли приложението Spaces by Wix

download_my_app.widget.qr.alt"
Download app from the App Store
Download app from Google Play
 1. Свали приложението Spaces by Wix

 2. Отвори приложението и избери Got an invite code

 3. Въведи кода USFFA

 4. Join

bottom of page