top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какви избори правиш?

На кого ще помогнеш първо?

Отговорът ще ти разкрие нови неподозирани факти за личността ти

/психологически тест/







Днешният тест ще бъде отново свързан с изборите. Подобен беше и теста преди седмица:




banner-lichnostni-harakteristiki-test
Направи теста



Изборите изграждат нашия живот. Правим ги постоянно и от тях зависи как ще живеем и до колко ще бъдем щастливи.




Изборите, които правим, говорят адски много за нашата същност. Особено изборите, които правим, когато сме под стрес. С помощта на този тест можеш да разбереш много за себе си.




Трябва само да разгледаш картинката и да избереш за себе си на кого би помогнал първо. Отговорът ти трябва да е интуитивен, т.е. трябва да отразява това, което първо ти хрумне. Не се замисляй задълбочено преди да избереш.




Let`s rock! 🤘




psihologicheski-test-izbori
На кого ще помогнеш първо?



Р Е З У Л Т А Т И





1. Медицинската сестра


psihologicheski-test-izbori-1

Изборът ти да помогнеш първо на медицинската сестра означава, че си щастлив и безгрижен човек, който има късмет. Сериозните глобални проблеми не те вълнуват. Най-вероятно поривът да помогнеш на сестрата се е появил още в момента, когато погледна снимката.




Привличат те ярките цветове в живота и си оптимистично настроен към живота. Вярваш, че винаги всичко и всички около теб ще са добре. Комуникацията за теб не е никакъв проблем.




Оптимистичната нагласа, която имаш, те кара силно да вярваш, че мрачните периоди в живота наистина са временни. Безгрижието ти те кара да не понасяш да бъдеш ограничен от 4 стени. Имаш свободен дух и обичаш приключенията.




 



2. Човекът с патериците


psihologicheski-test-izbori-2

Изборът ти да помогнеш на човека с патериците свидетелства за това. че ти си роден лидер.




На картинката се вижда човек с патерици, който е на път да падне на пода. А ти можеш да видиш как той се движи с тези патерици и това е причината да не искаш да губиш време и да му помогнеш. Имаш желанието да му помогнеш да си стъпи на краката и да продължи по своя път. Това кореспондира със своите лидерски способности.




Ти си сърцето и душата на компанията. Винаги помагаш на околните и привличаш около себе си силни хора.




Да помогнеш на този човек за теб е приоритет, защото оценяваш факта, че той опитва да се движи, въпреки че кракът му е счупен. По природа си динамичен, организиран и рационален човек, който е прекалено фокусиран върху своя живот.




 



3. Плачещото бебе


psihologicheski-test-izbori-3

Изборът ти да помогнеш на плачещото бебе означава, че ти си емпат. Децата често плачат и околните дори не разбират причината за техния плач. Бебетата плачат по много причини; някои причини могат да бъдат много сериозни, а някои могат да бъдат и крайно незначителни.




Приоритетът ти да помогнеш първо на бебето е показателен за това, че ти си много сензитивен човек, който не е в състояние да толерира чуждото нещастие. Ти осъзнаваш, че бебето не изпитва болка и че плачът му най-вероятно е неговия начин на изразяване. Но въпреки това не знаеш каква е конкретната причина за неговия плач. А тя може да бъде всякаква. Възможно е да е следствие от сериозно физическо неразположение, възможно е да се е загубило или да е изоставено, а също така е възможно и майката да е наоколо и то да плаче, защото не иска да бъде само и прави всичко, за да привлече нейното внимание..




Впускането в спасяването на бебето без да знаеш реалната причина за неговия плач е сигнал, че ти си готов да помогнеш на всеки във всякаква ситуация.




"Не се оставяй околните да те използват" е реплика, която често чуваш от своите доброжелатели. Твоите приятели държат на теб и намират спокойствие след разговор с теб.




Афектираш се от емоциите на околните и си духовен човек.




 



4. Старицата


psihologicheski-test-izbori-4

Решението ти да помогнеш на възрастната жена е показателно за това, че ти си оптимист със силен морал.




На картинката ясно се вижда, че възрастната жена има нужда от помощ, за да се движи. Тя носи тъмни очила, но не може да се направи категорично заключение дали тя е сляпа, или не.




Да помогнеш на нея точно говори, че ти си възпитаван в строги етични правила. Ти цениш традиционните ценности и изпитваш силен респект към културата и наследството.




Твоят респект към старейшините, готовността да им помогнеш, знаейки, че те няма да ти върнат услугата, кореспондират с твоя алтруизъм.




Ти си оптимист и знаеш, че няма значение колко възрастен е един човек, защото той продължава да допринася за съществуването на този свят и твой дълг е да им помагаш.




Ако статията ти е харесала, не се колебай да я споделиш със своите приятели. Ще се радвам да споделиш своите впечатления в коментар (скролни още малко надолу). Ако има някакви въпроси, или искаш да обсъдим нещо важно за теб, можеш да се свържеш с мен тук или на email tsvet.popova@gmail.com .




Прекрасен, слънчев и незабравим петък ти пожелавам!




Цветно да ти е!


moiat-podpis-na-bial-fon







notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page