top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Бърз психологически тест на личността

Интроверт или екстраверт - разбери каква личност си чрез този бърз психологически тест

Начинът, по който възприемаш реалността, разкрива много за теб. Всички живеем в една реалност, но не я възприемаме по един и същи начин. Всеки индивидуален поглед е ключ към разбирането на отделната личност. Когато разбереш начина, по който човекът възприема реалността, имаш разбиране за това какъв е неговият вътрешен свят.
Това ще е целта на психологическия тест, който ти предстои. Според това как ще възприемеш снимката по-долу, ще разбереш какъв тип личност си - интроверт, който е ориентиран към вътрешния си свят, или екстраверт, който изкарва всичко от своя вътрешен свят навън.Let`s rock!
Внимателно погледни снимката на мъжа. Съществено е да отговориш на въпроса: как възприемаш от пръв поглед лицето на мъжа? Дали е обърнат към теб или лицето му е в профил?
Няма правилен отговор на този тест. Отговори според своите чувства и усещания. Ще научиш много интересни и важни неща за себе си.
optichna-ilusia-psihologicheski-testР Е З У Л Т А Т И
 • Отговор 1


Мъжът на снимката гледа право към мен


След като разгледа снимката, остана с усещането, че мъжът гледа право към теб? Това твое вътрешно чувство говори много за теб.
psihologicheski-test-introvert-ili-extravert-1

Ти си социална личност, която обича забавленията
Гледаш хората уверено и право в очите. Можеш да убедиш другите да повярват във твоите думи. С охота възприемаш всякакви нововъведения. Ти си активен и социален човек, който не се страхува да се отдаде дори и на най-лудите си идеи. Стремиш се да живееш вълнуващо и да изпълваш живота си с непредвидими обрати.
Обичаш свободата
Искаш да живееш свободно и независимо. Това е начинът ти на живот. Свободата и независимостта изразяваш и в своите взаимоотношения. Не искаш да се обвързваш и да се установиш. Опасяваш се, че това ще повлияе негативно на начина ти на живот.
Обичаш да си център на внимание
Ти си екстроверт и точно затова обичаш да си център на внимание. Искаш да зачитат твоето мнение и имаш готовност да го защитиш на всяка цена.
Имаш оптимистична настройка
Ти си вечният оптимист. Стремиш се винаги да намираш положителното около себе си. Кипиш от позитивна енергия и емоции. Това е и основната причина, поради която хората обичат да бъдат в твоята компания.
  • Отговор 2
Според теб мъжът на снимката е заснет в профил. Когато погледна снимката, твоят вътрешен глас нашепва, че мъжът е заснет в профил? Какво означава това?
psihologicheski-test-introvert-ili-extravert-2

Първо обмисляш всичко много добре, а после действаш
Искаш да държиш всичко под контрол, затова се опитваш да предвидиш всички възможни сценарии. Ако дадена ситуация започне да излиза извън контрола ти, ти започваш да усещаш безпомощност и се изнервяш.
Ти си интроверт
Ти си от хората, които са интроверти, и определено не дружиш с всеки от обкръжението ти. Имаш няколко истински приятели, които заместват спокойно хилядите ти познати. Обичаш близките си безгранично и имаш готовността да жертваш за тях всичко.
Имаш способността да разбираш другите хора
Умееш да четеш в очите на другите техните емоции и настроения. Ти си много чувствителен човек, забелязваш и най-малките подробности в околните. Успяваш да се фокусираш и върху собствените си чувства.
Ти си плах, скромен и чувствителен човек
Имаш добро, но много уязвимо сърце. Плах и скромен човек си. Когато се сблъскваш с обиди и неприятни житейски ситуации, успяваш да се справиш с тях. И тези моменти ти дават сила, постоянство и издръжливост.
Вглъбяваш се в себе си и се стремиш към вътрешен мир
Обичаш да обмисляш всичко. Опитваш се да разбереш не само себе си, но и хората около теб. За твоето удовлетворение са важни хармонията и вътрешното спокойствие.Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат в коментарите след поста. За да можеш да публикуваш, трябва да се регистрираш в сайта. Ще отнеме не повече от няколко секунди.
Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си! Използвай го по най-добрия начин, за да подобриш своя живот и да се приближиш към своите мечти!
моят-подпис-на-бял-фон

предупреждение-на-бял-фон-с-текст-този-пост-цели-да-предостави-полезна-информация-но-не-замества-професионалните-съвети-диагностика-и-терапия

 

знак-за-край-на-страницата

Последни публикации

Виж всички

Comments


Tsvetelina-Popova.jpg
 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page