top of page
Tsvetelina-Popova_profile_picture.jpg

Здравей, аз съм Цвети!

Психолог, НЛП психотерапевт, консултант по личностно развитие, личен треньор и лингвист

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest

Комбинирам психологическите техники и инструменти с модерния живот и разбиране, за да ти помогна да постигнеш своя мир и яснота в живота. Хората, с които работя, споделят, че при съвместната ни работа те получават мотивация, спокойствие, разположение, разбиране и облекчение.

Със сигурност ще те изслушам и ще разбера гледната ти точка. Няма да те съдя или оценявам. Мога да ти помогна да откриеш и да неутрализираш подсъзнателни, негативни и ограничаващи вярвания. Мога да ти помогна да намериш истинските спирачки на своя живот, да се справиш с нежелана ситуация, разбирайки истинските причини, довели до нея, да подредиш своите приоритети и желания. Заедно ще структурираме бъдещите ти действия така, че да постигнеш резултатите, които искаш, в сферата от живота, която искаш да подобриш - взаимоотношения, професионална сфера, лични и семейни взаимоотношения.

В своята работа използвам методи от НЛП, коучинга и когнитивно-поведенческата терапия. Основата на терапията е промяната, идваща отвътре навън. Ще търсим истинските връзки между ситуациите, което да доведе до удовлетворение и мотивация за подреждане на всички парченца на твоя житейски пъзел. Основният инструмент са силните и точни въпроси, които да те отведат до точните отговори, защото единствено и само ти знаеш кое е най-правилното решение за теб.

tsvetysnotes-welcome-packet-section-3.png

Какво да очакваш от мен: 

Какво очаквам от теб:

Конфиденциалност

Фокус и организация

Мотивация

Експертно мнение

Професионализъм

Обратна връзка

20221017_135213-01.jpeg

Доверие

Поемане на отговорност

Да си държиш на думата

Да излезеш "извън кутита"

Смелост

Искреност и откровеност

Работя само с хора, които са готови да:

споделят открито, когато задавам въпроси;

изпълняват инструкции и да прилагат изготвените стратегии според реалните житейски ситуации;

поемат отговорност за своите мисли, действия и поведение;

държат на думата си и да спазват уговорките в процеса на работа.

предоставят обратна връзка, свързана с казуса, по който работим.

tsvetysnotes-sticker-1.png

В противен случай резултатите не са гарантирани!

Файлът е лист с информирано съгласие. Това е нашият договор. Той е в два екземпляра. Информираното съгласие е правната рамка на нашите взаимоотношения. Моля те, внимателно го прочети. И на следващата ни среща го донеси подписан.

Благодаря ти!

Информирано съгласие

Цъкни на иконката. Ще ти се отвори pdf файл. Свали го и го разпечатай. Ако не успееш, на следващата ни среща, ще ти предоставя файла на хартия.

tsvetysnotes-welcome-packet-section-4.png

Обичайната честота на срещите е веднъж седмично. Моят съвет към теб е да прегледаш графика си и да освободиш един час седмично за психотерапия. Периодът на продължителност на терапията зависи от спецификата на конкретния казус и от индивидуалните особености.

Следващата ни среща можеш да планираш самостоятелно. Графикът ми в реално време е достъпен на профила ми в superdoc.bg. Актуализирам го непрекъснато, така че шансът нещо да се обърка е много малък.

tsvetysnotes-welcome-packet-section-5.png

Не е задължително да продължиш работата си върху същия казус. Може в периода на консултиране да се изникнали други важни теми, които да изискват да им обърнеш.

 

Най-честите теми са свързани с:

 

 • тревожност;

 • ниска самооценка;

 • житейски трудности;

 • проблеми във взаимоотношенията;

 • семейни взаимоотношения;

 • проблеми на работното място;

 • стрес;

 • синдром на професионалното прегряване (burn out);

 • паник атаки.

Ако в процеса на терапия преценим, че имаш необходимостта от терапевтична намеса в твоите лични взаимоотношения, имаш и възможността да включим в програмата и психотерпаия за двойки. 

Да, разбира се. Оnline терапията се провежда по същата схема, както и традиционната среща лице в лице. Разликата е, че online имаш възможност да се срещнеш с мен в удобно за теб време и място. Можеш спокойно да се отпуснеш в комфорта на твоя дом или друго комфортно място за теб. Най-удобният начин за провеждане на този тип срещи е използването на Viber, защото приложението е лесно достъпно, лесно за използване и широкоразпространено. Преди срещата е необходимо да запишеш час - през моя сайт или през superdoc.bg. Също така можеш да използваш и приложението Healee. Чрез него можеш да запишеш час и да платиш директно през платформата. Продължителността на сесиите е 60 мин. Терапевтичните сесии се извършват след предварително записан час. Сесиите се заплащат предварително, след записан и потвърден час.

bottom of page