top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какъв тип човек си?

Направи този психологически тест и разбери какъв тип човек си. Разчиташ повече на своя разум или на своите емоции?Тестът, който избрах за теб днес, е от 3 компонента. За всяка картинка има по един въпрос с посочени отговори. Всеки отговор носи определен брой точки. Запиши ги и ги събери. Техният сбор ще ти даде отговор на въпроса: "Какъв човек си?". Дали залагаш повече на своя разум, или се доверяваш повече на своите емоции? Дали се променяш лесно, или си импулсивен авантюрист. И не забравяй да ми споделиш в коментарите какъв е твоят резултат и до колко той отговаря на реалността, според теб! Стига толкова приказки, да започваме!
Let`s rock! 🤘Р Е З У Л Т А Т И
от 3 до 5 точки

Интелектуален тип


Основният ти инструмент, с който боравиш много добре, е твоят мозък. А основната ти потребност е да опознаваш света и себе си. Обичаш трудните задачи и главоблъсканиците. Имаш усет към детайла и обичаш да разсъждаваш. Привличат те философските теми и въпроси. Притежаваш добре развито абстрактно и аналитично мислене. Към всичко това прибави и доволно количество креативност, това ти помага да генерираш множество идеи и да създаваш нови теории. Богатият ти вътрешен свят е добре пазен от околните и в него допускаш само най-близките. Може да се каже, че страниш от шумните компании и излишната житейска суета, но това не е пречка да забележиш и видиш важните детайли и да си направиш необходимите ти изводи. Много добре те описват думите на Рене Декарт: "Мисля, следователно съществувам". Всичко, което преживяваш преминава през твоето съзнание . Възможно е да имаш определени затруднения в общуването, защото ти е трудно да разбереш всеки. Ако това е така, добре е да намериш своята комфортна среда.


от 6 до 8 точки

от 9 до 11 точки

от 12 до 14 точки

от 15 до 16 точки
Ще се радвам да споделиш своя резултат в коментар под статията. Ако имаш някакви въпроси, не се колебай да ги зададеш. Сподели и с приятели, защото споделянето е сила!
moiat-podpis-na-bial-fon


notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


Emil Atanassov
Emil Atanassov
Dec 03, 2021

14 точки.

Like
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page