top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Мандала

Склонен към самоанализ, вглъбен, самоуверен аналитик, миролюбив и неагресивен, емоционален мечтател и романтик или пък безгрижен, игрив и винаги в добро настроение?

Какъв човек си? /тест/Днешният тест ще ти даде възможност да разкриеш нови аспекти на твоята личност.


Разгледай внимателно осемте мандали. Избери тази, която най-много ти допада, тази, която най-силно привлича твоето внимание.
psihologicheski-test-mandala
Избери мандалаР Е З У Л Т А Т И
1. Склонност към самоанализ, вглъбеност, чувствителност и философски нагласи към заобикалящия свят


psihologicheski-test-mandala-1

Не понасяш повърхностните отношения. Предпочиташ да бъдеш сам вместо да прекарваш времето си в празни приказки. Постоянно допълващ своите знания и за тази цел използваш всички средства, които ти предоставя техническата епоха, в която всички ние живеем. Отношенията с приятелите ти са здрави и сърдечни. Много рядко скучаеш. Чувстваш се добре сред хората, но умееш да се наслаждаваш и на самотата. Тя ти е необходима, за да можеш да се вглъбиш и да се отдадеш на самоанализ.
 2. Самоуверен аналитик, на който може да се има доверие


psihologicheski-test-mandala-2

Силната чувствителност ти помага мигновено да разпознаеш истински стойностите неща. Обграждаш се с истински хора, защото твоята прозорливост ти позволява да видиш много неща, които другите пропускат. Имаш свой собствен стил, дрехите ти са ексклузивни и елегантни, далеч от обичайната мода.

Въпреки специфичния си личен стил, не си арогантен/а. За теб съвършеният живот е изпълнен с удоволствия и удовлетвореност.
 3. Миролюбив, предпазлив и неагресивн човек


psihologicheski-test-mandala-3

Лесно се разбираш с всеки. Но подхождаш предпазливо. Лесно печелиш приятели. Обичаш своята независимост, а понякога и своята самота. Но в никакъв случай не можеш да бъдеш определен като самотник или отшелник. Нуждаеш се от простор, за да живееш пълноценно. Живееш в хармония със себе си и със света. Доволен/а си от всичко, което животът ти поднася и умееш да му се наслаждаваш.
 4. Емоционален мечтател и романтик


psihologicheski-test-mandala-4

Изключително емоционален човек си. Изключително ти е трудно да видиш нещата в рационалната им светлина. Хората, които отказват да приемат романтичната страна на живота и предпочитат рационалното, не са ти интересни. Имаш необходимостта да имаш своя собствена мечта. Избягваш всичко, което може да докосне и да активира твоите чувства. Не понасяш грубостта, безразличието към чуждото страдание и цинизма.
 5. Безгрижен, игрив и винаги в добро настроение човек


psihologicheski-test-mandala-5

Умееш да се радваш на живота. Обичаш свободата и независимостта, уважаваш естествените и непринудените хора. Отворен/a си към новите идеи, опит и знания. Всичко, което е ново, привлича твоето внимание. Промените не са проблем за теб, а възможност. Проявяваш изключителна толерантност. В каквато и компания да попаднеш с лекота ставаш неин център и сърце.
 6. Динамичен и активен човек, екстроверт


psihologicheski-test-mandala-6

Имаш склонност да рискуваш и с удоволствие приемаш някои по-тежки загуби, ако те са свързани с придобиването на интересна и важна опитност. Рутината те парализира. Задълбочен и внимателен човек си. С удоволствие споделяш своите интереси и нещата, които харесваш, с останалите. Приемате с отворени обятия нещата, които ще ти донесат нов опит.
 7. Независим, необикновен, непосредствен човек


psihologicheski-test-mandala-7

Винаги следваш своя собствен път, не зачиташ нищо, което може да те задържи на едно място и да спре развитието ти. Имаш артистични наклонности, които изразяваш в своята работа или в нещата, които обичаш да правиш в своето свободно време. Живееш само според своите представи за живота и според своите собствени принципи, дори и това понякога да означава да плуваш срещу течението. Не те притесняват критиката и неразбирането от страна на другите.
 8. Много балансиран, хармоничен тип


psihologicheski-test-mandala-8

Оценяваш натуралното и простото в живота. В твое присъствие хората се чувстват добре, защото излъчваш сигурност и спокойствие. Много добре споделяш своето мнение и представяш своя поглед към дадената ситуация. Може да се разчита на теб. Близките ти се чувстват сигурни и спокойни в твоята компания. Въпросите, свързани с модните тенденции, са ти далечни. Твоят стил е прост, елегантен и непринуден.
Надявам се тестът да ти е бил полезен и да е разкрил нова информация за твоята личност. Ще ми е интересно да ми споделиш какъв е твоят резултат и доколко той съвпада с реалността ти. Можеш да го направиш в коментарите под поста. За да се публикува твоят коментар, трябва да се регистрираш в сайта. Отнема не повече от минута.
Използвай тази информация по най-добрия начин, за да подобриш своя начин на живот и да се приближиш до своите мечти!
moiat-podpis-na-bial-fon
notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

Comments


Tsvetelina-Popova.jpg
 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page