top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Асоциативен тест

Асоциативен тест, които ще разкрие черти от характера ти

/психологически тест/







Канадската художничка Софи Уилкинс създава цяла собствена фантастична вселена чрез своя метафоричен изказ. Нейните картини докосват най-чувствителните струни на душата. Чрез тях тя помага на хората да разберат по-добре себе си.




Let`s rock! 🤘



Разгледай четирите снимки и избери тази, която най-силно привлече твоето внимание и след това прочети повече за своя резултат. Може би ще научиш нещо ново и интересно за себе си.




psihologicheski-test-asociativen-test
Избери картинката, която най-силно привлече твоето внимание



Р Е З У Л Т А Т И




КАРТИНКА 1

Ти си мил и симпатичен, разбираш много добре своите състояния и състоянията на другите. Знаеш как да им помогнеш. За теб е важно да имаш повече щастливи хора около себе си. Обичайно не се замисляш изобщо за благодарността им. Много лесно се разбираш с нови хора. Лесно ги допускаш в близкото си обкръжение, а проблемите им ги възприемаш като свои. Въпреки това не би споделил с тях своето вътрешно състояние, защото смяташ, че не бива да притесняваш и напрягаш другите. Проблемите си ги решаваш сам, не знаеш как да поискаш помощ и си свикнал да търпиш неудобството. Струва си да помислиш обаче колко и какво би могъл да дадеш на своите близки, ако силите ти са напълно изчерпани. Трябва да намериш начин да възстановяваш своето душевно равновесие, не се колебай да потърсиш помощ от своите близки, да споделиш с тях своята отговорност и разумно да си споделиш товара.

КАРТИНКА 2

КАРТИНКА 3

КАРТИНКА 4




Лайтмотивът на всяка картина на Софи Уилкинс е вярата, че съдбата на всеки един от нас е в неговите ръце. Не забравяй това! Само ти можеш да създадеш сценария на живота си и да го направиш красив! Твори смело!




Благодаря ти, че отдели време да прочетеш статията ми! Ако ти е харесала, ще се радвам да я харесаш и споделиш! Не забравяй да търсиш по-добрата версия на себе си и да следваш мечтите си!



moiat-podpis-na-bial-fon







notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page