top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Тест за ума

Разкрий своите аналитични способности

/психологически тест/







Единственото, което трябва да направиш, е да разгледаш картинката и да отговориш на въпроса: Кой е счупил вазата? На картинката липсват всякакви улики и категорични доказателства, които да разкрият случая. Няма и правилен отговор. Избери отговора, който смяташ за правилен, и разбери какво разкрива той за твоята личност.




Всеки от нас прави избори в своя живот. Понякога тези решения са направо катастрофални, но понякога са си истински късмет. Уликите, предположенията и интуицията са ключове към вземането на решения. В рамките на няколко минути е възможно те да повлияят на способността ни да преценим и да вземем решение. А от психологическа гледна точка всяко решение е отражение на нашата личност.




Let`s rock! 🤘




psihologicheski-test-test-za-uma
Кой е счупил вазата?



Р Е З У Л Т А Т И





Дете А

Изборът на това дете е възможно най-очевидният. Останалите го гледат от високо, а той е склонил глава в знак на разкаяние за своите действия. Само че е възможно той да е и човекът, който поема винаги вината, който другите винаги набеждават и той да е вечната изкупителна жертва. Възможно е и той да е най-смиреният и да поема вината на някой друг. А може би той е изобразен така умишлено, за да ни заблуди, че той е виновникът. Но както и да е... вече споменахме, че верен и точен отговор няма. Нека разгледаме каква информация за личността получаваме от този избор. От избора ти става ясно, че забелязваш детайлите... дори до най-малката подробност. Отговорен човек си. Внимателно се отнасяш към всичко и всички в твоето обкръжение.

Дете B

Дете C

Дете D




Ако статията ти е харесала, не се колебай да я споделиш със своите приятели. Ще се радвам да споделиш своите впечатления в коментар (скролни още малко надолу). Ако има някакви въпроси, или искаш да обсъдим нещо важно за теб, можеш да се свържеш с мен тук или на email tsvet.popova@gmail.com .




Прекрасен, слънчев и незабравим петък ти пожелавам!




Цветно да ти е!



moiat-podpis-na-bial-fon







notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page