top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Каква е твоята сила?

Лидерство, изпълнение или креативност - коя е твоята суперсила?

/тест/

Днешният тест ще ти помогне да разпознаеш каква е твоята суперсила! В коя сфера - лидерство, изпълнение или креативност, са скрити твоите ресурси.
Избери една от фигурите по-долу и прочети какво означава твоят избор:
psihologicheski-test-superpower
Избери една от фигуритеР Е З У Л Т А Т И
psihologicheski-test-superpower-1

Ако изборът ти беше този бутон, то ти си неуморим изпълнител. Когато се захванеш с нещо, влагаш много от себе си, упорит си и винаги довършваш това, което си започнал. Ти си любимецът на своите колеги, защото те се чувстват сигурно в твоята компания. Проявяваш търпение. Затова при изскачането на проблем, не се паникьосваш веднага. Имаш аналитен начин на мислене и усет към детайла. Обичаш нещата да протичат по план. И ако нещо се обърка, това те ядосва.
 psihologicheski-test-superpower-2

Ако това е твоят избор, ти си роден лидер. Съсредоточаваш се напълно върху своите цели. Знаеш много добре какво искаш да постигнеш и какво е необходимо да се направи, за да го постигнеш. Ти си енергичен, неудържим и заразяваш всички около теб с твоя ентусиазъм. Доказваш на всички, че мечтите ти и представите ти стават реалност. Сигурен си в своите способности и това го доказваш постоянно. Често, когато си в група, ти си човекът, който взима правилните решения. Чувстваш се добре, когато побеждаваш и успяваш. И никак не умееш да признаваш пораженията и грешките си. Искаш да бъдеш най-добрият. Гледаш на живота по креативен начин. Единственото нещо, което може да ти попречи е твоето голямо его. Кариерата за теб е на първо място.
 psihologicheski-test-superpower-3

Кръгът е символ на хармонията. А хармонията е изключително важна за теб. Затова и ти избра тази фигура. За теб е много важно да имаш добри и харонични взаимоотношения. Приоритет за теб са хората около теб, тяхното спокойствие и щастие. Твоята сърдечност, любезност и откритост са заразни. Околните търсят твоята компания и затова прекарваш много време с приятелите и семейството. Те ценят твоята емпатия и състрадателност. Не подвеждаш и не предаваш хората, които ти се доверяват. Те те харесват, защото не си лицемерен и винаги заставаш зад своите възгледи. Ти не си конфликтен човек и поведението ти е приятелско. Ти нямаш проблеми с хората, те също нямат проблем с теб.
 psihologicheski-test-superpower-4

Щом изборът ти е този символ, то ти си креативна и творческа личност. Кипиш от мисли и идеи. Специалне си, защото си различен от хората, които са в твоето обкръжение. Само 1 на всеки 50 човека избира точно този бутон. Не обичаш да правиш компромиси. До договорка стигаш, само когато минеш през конфликт и дискусия, която генерира нови мисли и идеи. Имаш чувство за хумор и владееш много добре изкуството на иронията. Често я използваш като средство за решаване на проблеми и на привидно нерешими ситуации.
Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!


Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!
moiat-podpis-na-bial-fonnotice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicataПоследни публикации

Виж всички

Commentaires


Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page