top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Каква е травмата ти?

Каква травма от детството имаш?


#tsvetysnotes #mindgame
Чудиш ли се какви травми имаш от своето детство? Днешният тест ще има точно тази задача. Да ти покаже какви са травмите ти.
Let`s rock!
psihologicheski-test-travmi
Избери си фигураР Е З У Л Т А Т И

Изображение 1

Ако си избрал това изображение, възможно е да имаш травма, моято да е свързана с унижение. Това се е случило в много ранна детска възраст, когато е започнало желанието ти да се идентифицираш със своите връстници и с важните хора от твоето обкръжение, и те са те отхвърлили. Това може да са фрази или подхвърляния, че си тромав и/или пухкав.


В настоящето ти си донякъде зависим човек, защото винаги търсиш одобрението на другите. Винаги се безпокоиш, защото се стараеш и влагаш всичките си сили; но не за себе си, а за другите.


Хубавото е, че всеки ден се стараеш да бъдеш една по-добра версия на себе си. Но не забрявай, че тази по-добра версия силно зависи от твоите собствени интереси и идентичност.


Бъди по-освободен и не позволявай да ти влияе мнението на околните, защото в противен случай никога няма да се чувстваш напълно добре.

Изображение 2


Изображение 3

Възможно е в детството ти родителите ти да са отсъствали и да си понесъл големи загуби, когато си бил малък. Истината е, че щом си ибра това изображение, то имаш сериозен проблем със страха от отказ.


Ти си много общителен човек, които винаги е заобиколен от своите близки и прители. Същността на това поведение е страхът от самота. Трудно ти е да се противопоставиш на своята същност, затова се страхуваш да намериш нещо, което да ти харесва, или по-лошо - нещо, което другите не харесват.

Възможно е да имаш склонност към депресия, затова е важно старанието ти да бъдеш силен човек. Ключът е в това, че хората идват и си отиват от нашия живот, но ако останеш автентичен, грижовен и добър, никога няма да останеш сам. Загубите могат да бъдат трудни, но ти можеш да продължиш напред, въпреки това.

Изображение 4
Травмите трябва да бъдат лекувани, защото водят до деформации в поведението и пречат на реализирането на потенциала. Колкото и да не го признаваме, нашите травми ръководят нашите действия. Затова е необходимо да ги отработим и да поемем контрола над своя живот.Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!
moia-podpis-na-bial-fon

notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

206 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
superdoc_logo.png

Сканирайте QR кода, за да получите връзка за покана.

download_my_app.widget.qr.alt"

Присъедини се към нас на мобилния си телефон!

Изтегли приложението Spaces by Wix

download_my_app.widget.qr.alt"
Download app from the App Store
Download app from Google Play
  1. Свали приложението Spaces by Wix

  2. Отвори приложението и избери Got an invite code

  3. Въведи кода USFFA

  4. Join

bottom of page