top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Каква е травмата ти?

Каква травма от детството имаш?

Чудиш ли се какви травми имаш от своето детство? Днешният тест ще има точно тази задача. Да ти покаже какви са травмите ти.
Let`s rock!
psihologicheski-test-travmi
Избери си фигураР Е З У Л Т А Т И

Изображение 1

Ако си избрал това изображение, възможно е да имаш травма, моято да е свързана с унижение. Това се е случило в много ранна детска възраст, когато е започнало желанието ти да се идентифицираш със своите връстници и с важните хора от твоето обкръжение, и те са те отхвърлили. Това може да са фрази или подхвърляния, че си тромав и/или пухкав.


В настоящето ти си донякъде зависим човек, защото винаги търсиш одобрението на другите. Винаги се безпокоиш, защото се стараеш и влагаш всичките си сили; но не за себе си, а за другите.


Хубавото е, че всеки ден се стараеш да бъдеш една по-добра версия на себе си. Но не забрявай, че тази по-добра версия силно зависи от твоите собствени интереси и идентичност.


Бъди по-освободен и не позволявай да ти влияе мнението на околните, защото в противен случай никога няма да се чувстваш напълно добре.

Изображение 2


Изображение 3

Възможно е в детството ти родителите ти да са отсъствали и да си понесъл големи загуби, когато си бил малък. Истината е, че щом си ибра това изображение, то имаш сериозен проблем със страха от отказ.


Ти си много общителен човек, които винаги е заобиколен от своите близки и прители. Същността на това поведение е страхът от самота. Трудно ти е да се противопоставиш на своята същност, затова се страхуваш да намериш нещо, което да ти харесва, или по-лошо - нещо, което другите не харесват.

Възможно е да имаш склонност към депресия, затова е важно старанието ти да бъдеш силен човек. Ключът е в това, че хората идват и си отиват от нашия живот, но ако останеш автентичен, грижовен и добър, никога няма да останеш сам. Загубите могат да бъдат трудни, но ти можеш да продължиш напред, въпреки това.

Изображение 4
Травмите трябва да бъдат лекувани, защото водят до деформации в поведението и пречат на реализирането на потенциала. Колкото и да не го признаваме, нашите травми ръководят нашите действия. Затова е необходимо да ги отработим и да поемем контрола над своя живот.Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!
moia-podpis-na-bial-fon

notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

Comentários


Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page