top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Интуиция

Коя е истинската майка - тествай своята интуиция и аналитични способности

/психологически тест/
#tsvetysnotes #mindgame
Днешният тест ще подложи на изпитание твоята интуиция и аналитичните ти способности.
Погледни внимателно картинката по-долу и предположи коя от двете жени е истинската майка на детето от картинката. Помисли и отговори внимателно, защото отговорът ти ще разкрие много важна и ценна информация за теб. Резултатите от теста са разделени в две категории, колкото са и възможните отговори.
На картинката има две дами, които са около малко дете. И двете жени са разположени така сякаш всяка една от тях е майката, нали? Но отговорът е само един и майката е само една. Разгледай внимателно картинката и избери коя според теб е майката на детето. И без да cheat-ваш!
Let`s rock! 🤘
psihologicheski-test-intuicia
Коя е майката на детето?Р Е З У Л Т А Т И
Жена 1


psihologicheski-test-intuicia-maika-1

Това е отговорът на 70% от участниците, които решават тази задача. И това за съжаление не е и верният отговор. Изборът ти на жена 1 може да е резултат от неспособността ти да анализираш правилно детайлите на картинката. А също така е възможно и да разчиташ на твоя лична логика, която да е продиктувана от твои лични черти на характера, които работят отлично при теб, но не са универсални.
Ти си творец. Още като дете си бил момчето, което е направило най-добрият научен макет, или момичето, което има най-хубавата къща за кукли. Твой верен съюзник е твоето въображение. С лекота визуализираш в своята глава всяко едно нещо преди да го направиш. Истински гений! Благодарение на това си доста ценен като приятел, защото въображението ходи ръка за ръка с уникалния хумор.
Освен всичко това притежаваш и добър музикален вкус, цениш изкуството, а това придава тежест на твоето мнение в доста социални ситуации. Притежаваш огромна доброта и имаш силата на емпатията, а тези съставки правят съветите ти наистина полезни.
Ти си трудолюбив и това ти дава огромна възможност да реализираш своите амбиции. Може би не изпъкваш с прекомерна интелигентност, но куражът, упоритостта и усилията ти са довели, или ще доведат, до твоя успех. Един от твоите топ приоритети е създаването на семейство и няма никакво съмнение, че в бъдеще това ще стане реалност, ако до този момент все още не е.
Не на последно място ти си ценител и на парите. В крайна сметка няма лошо да има тъга в живота, но със сигурност за теб е по-добре да тъжиш в луксозен апартамент с кофа добър сладолед.
 Жена 2


psihologicheski-test-intuicia-maika-2

Когато детето си играе, то подсъзнателно се позиционира с лице към своя родител, което всъщност е акт на търсене на одобрение. Така че, ти просто закова верния с отговор с този избор! Дамата в дясната страна на картинката е истинската майка на детето.
Това е доказателство, че притежаваш интелигентност, която надскача представите, които имаш за себе си.
Имаш доста развита лява хемисфера (лявата половина на мозъка). Това е тази част от мозъка, която се асоциира с логиката и обосновката. Няма да се изненадаш, ако прочетеш, че ти винаги си бил сред първите, които намираха мигновено правилния отговор на задачите в клас. Твоята рационалност те прави прекрасен професионален съветник. Обичаш да се социализираш, защото знаеш, че това е важен източник на опит, от който можеш да черпиш знания.
Притежаваш възхитително чувство за хумор, искреност и солидност. На теб може да се разчита, защото умееш да пазиш добре чуждите тайни.
Също така имаш в себе си и чувствителна жилка. Когато става дума за романтика, обикновено ти си този, който бива ухажван. И това е така, защото твоята практичност прави личността ти блестяща.
Мечтаното ти пътуване включва твоите приятели и човека, когото обичаш. Но когато стане дума за интроспекция, тогава предпочиташ да бъдеш отшелник.
Верен ли е резултатът за теб?
Ако тестът ти е харесал, може да ми споделиш в коментар под статията или в някоя от социалните мрежи. Сподели го и със своите приятели, ако смяташ, че ще им бъде забавно и интересно!moiat-podpis-na-bial-fon
notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

130 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
 • facebook
 • linkedin
 • instagram
 • Youtube
 • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page