top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Кои са спирачките в твоя живот?

Кои са пречките, които стоят пред теб и желанията ти

/психологически тест/Тестът за днес ще бъде малко по-различен от тези досега и е направен специално за теб! Той се основава на принципа на картите Таро, т.е. на принципа на символите, които подсъзнанието изпраща като отговор.
Спри за няколко минути с всичко, което правиш в момента. Вдишай и издишай дълбоко няколко пъти. Помисли за своите желания и за своите най-близки цели, към които в момента се стремиш.
Избери интуитивно карта от тези по-долу. Коя карта според теб ти пречи да постигнеш своята цел? Избери цифра.
След като избереш карта с цифра, виж какво се крие зад нея и какво е нейното значение в раздела резултати.
След това харесай поста (в долния ляв ъгъл има сърчице), а след това сподели в коментар своя избор и доколко той съвпада с реалността. Вече можеш да го направиш и тук, а не само във Facebook. Идеята е да споделяме и дискутираме в една по-защитена среда.
Let`s rock! 🤘
psihologicheski-test-kakvo-ti-prechi
Избери си картаР Е З У Л Т А Т ИКарта 1
Търсиш новото и промяната, но в същото време не искаш да пуснеш своето минало. Това те дърпа назад и не ти позволява да постигнеш своите цели. Отпусни тази схватка, остави миналото в миналото, не го оставяй да те води при вземането на решения. Започни всеки нов ден с откритост, любопитство и жажда за нови знания. Не оставяй да те спира ограничаващото убеждение за това какви трябва да бъдат нещата.
blogpost-banner-pusni-minaloto
Прочети статията Карта 2
Това, което истински ти пречи да постигнеш своите цели, е непрекъснатото сравнение с околните. Хабиш безкрайно много енергия, за да утолиш своята жажда за признание. Правиш всичко, за да те забележат околните и да изпъкнеш на фона на другите. Важно е да признаете сами пред себе си своята стойност. Откажи се от всички сравнения. Фокусирай се върху процеса на действие върху това което искаш да постигнеш. Помисли какво искаш да дадеш на света? Какви са намеренията, които имаш?
 Карта 3
Прекалено дълго те е спирал твоят страх. Но вече този период е отминал, защото вече си осъзнал/а своите страхове и си на път да се освободиш от тях. Още малко остава и пътят ще бъде извървян. За да осъзнаеш илюзорността на своите опасения е необходимо да им отделите достатъчно внимание. Трябва да си дадеш кратък срок, в който да направиш това. След това ще можете спокойно да поемете по пътя към постигането на своите цели.
 Карта 4
Енергията си хабиш предимно в непрестанното преживяване на загубите, спадовете и проблемите. Не осъзнаваш, че тези "проблеми" ти дават усещането, че няма пространство за влизане на нещо ново - твоите желания. Да си позволиш да пуснеш всичко, което вече е загубено, е смисълът на съществуването. Дай си малко време да се възстановиш и започни отново без страх от загубата. Тръгва си това, което вече е изживяно.
blogpost-banner-spri-da-govorish-za-problemite
Прочети статията Карта 5
Това, което ти пречи да следваш своите желания, са съмненията и непрестанното суетене. Силата ти и ресурс, на който можеш да разчиташ, са твоята прагматичност и безусловното следване на предварителен план за действие. Вземай уверено своите решения. Каквато и задача да се изпречи на пътя ти, не може да се опре на силата на твоя интелект.
 Карта 6
Важно е да завършиш всички стари дела, ненужните и токсични контакти, замразените проекти и въпроси - в общи линии всичко, което е възможно да се приключи. Не разбирай своя обществен статус, постижения, имидж и имущество като неща, които те определят. Ти си много повече от това. Добре е да започнеш всичко отначало, да започнеш нов цикъл в своя живот. Необходимо е да претърпиш някаква трансформация и да се промениш. Ще се впуснеш в новото и непредсказуемо бъдеще с доверие и любопитство.
Благодаря ти, че отдели време да прочетеш статията ми! Вече можеш да споделиш своя резултат и в коментарите на сайта. Ако ти е харесала, ще се радвам да я споделиш и в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Ще съм ти много благодарна!
Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!
Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!
Цветно да ти е!moiat-podpis-na-bial-fon

notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

2 Comments


Emil Atanassov
Emil Atanassov
Apr 16, 2021

Карта 6. Накара ме да се замисля.

Like

Точно в целта - 3.

Like
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page