top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какви емоции липсват в твоя живот?

Проследи птички, те ще ти разкажат повече за твоя свят на емоции /тест/







Днешният тест е с птички и ще си говорим за чувства. Този тест ще ти даде отговор на въпроса: "Какви чувства липсват в твоя живот?".




Let`s rock! 🤘




psihologicheski-test-emocii



Р Е З У Л Т А Т И




Птица 1

Спокойствие


Нямаш свободно време, постоянно прескачаш от задача на задача. Имаш чувството, че никога не можеш да седиш просто със скръстени ръце. Затова винаги, когато приключваш с един проект, веднага се захващаш с друг.


Проблемът произлиза от това, че имаш склонността да поставяш своите интереси по-ниско от потребностите на околните. Важно за теб е да овладееш умението да казваш "Не", защото множеството задачи, с които се захващаш, могат да повлияят негативно на твоето здраве.




 



Птица 2

Облекчение


Имаш много психологически травми в своето минало, което все още живее в теб. Не успяваш да простиш и да пуснеш тези ситуации, които вече не можеш да промениш. Постоянно си задаваш въпроси и се измъчваш, с какво си заслужил/а всичко това.


Добре е да проумееш, че това, което другите правят на теб не е значимо за теб, а характеризира тях самите. Приеми, че хората са такива, каквито са. Но не се учудвай, ако не можеш да се справиш със своите чувства, защото не умееш добре да ги изразяваш. Това е и причината да не можеш лесно да взимаш решение.




 



Птица 3

Релаксация


Нямаш спирачки, мозъкът ти работи постоянно, за да направи възможно случването на всичко около теб. Дори и във времето, в което спиш, във времето, когато се пробуждаш, ти си в работен режим. И ако си позволиш поне половин час почивка, в теб веднага се пораждат угризения на съвестта.


Това не може да продължи прекалено дълго, без това да те подразни. Ти си такъв тип човек, който не се предава и ще продължи напред, докато не получи това, което искаш. В това няма нищо лошо, но малко релаксация няма да е излишна, за да презаредиш своите батерии. В противен случай поставяш на карта своето здраве.




 



Птица 4

Увереност


Мислиш за себе си прекалено малко, каква е твоята същност. Проявяваш изключителна любезност към околните, макар че това не ти се отразява много добре на теб в определени ситуации. Не търпиш критика и трудно я приемаш, особено в случай, че не си в състояние да изпълниш задачата перфектно. Затова и избягваш много ситуации, в които усещаш, че не си достатъчно добър/а. Тогава обаче изключваш възможността си за развитие, а това е голяма грешка. Опитай се да не приемаш всичко около теб прекалено насериозно. Научи се да признаваш пред себе си, че понякога ще грешиш, защото и ти си човек, както всички останали.




 



Птица 5

Духовна подкрепа


Ти си такъв тип човек, който може да слуша проблемите на другите с часове, без да мисли за своите. Обичаш да помагаш на другите и винаги им даваш полезни съвети. Отстрани изглеждаш като човек, на когото всичко му е наред, винаги си весел и доволен от живота, само защото никога и пред никого не се оплакваш.


Но понякога имаш нуждата от някого, пред когото да излееш своята душа. Само че си привикнал/а много към своята роля и смяташ, че на никого не му е интересно да изслушва твоите истории. Промени това свое схващане и сподели всичко, което те тревожи, с човек, на когото имаш доверие. Веднага ще ти олекне.




 



Птица 6

Поощрение


Ти си вълшебник, който може да направи много от нищо. Готов си на всичко възможно, за да дадеш на своите близки това, от което имат нужда, и да подсигуриш тяхното щастие. Но е добре да знаеш, че не си длъжен да правиш това.


Имаш правото да получиш помощ винаги, когато помолиш за нея и протегнеш ръка. Споделяй своите страхове и помолете за помощ, ако смятате, че имате нужда от нея. Не си самотен в никакъв случай. Просто имаш нуждата да почиваш от време на време.




 



Птица 7

Позитивен подход


Монотонността и еднообразието в живота може да те накара да се чувстваш изгубен. Усещаш, че пламъкът ти е угаснал и ентусиазмът, който е бил на лице, вече го няма. Смяташ, че нямаш време за нещата, които действително могат да те изпълнят или да ти помогнат да израснеш като личност.


Постарай се да планираш по-добре своето време, за да имаш повече време за работа със себе си. Поставяй си по-малко цели и ги постигай постепенно. Усещането за успех, което ще получиш, ще те подкрепят и ще ти върнат радостта от живота.




Можеш да ми споделиш в коментар какъв беше твоят избор. И до колко описанието отговаря на реалността? Ще ми бъде много интересно!




Прекрасен ден!




moiat-podpis-na-bial-fon








notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page