top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | От какво се нуждаеш?

Психологически тест, който ще ти помогне да разбереш от какво имаш нужда в настоящия момент







Днешният тест ще ти подскаже какво ти липсва в твоя живот. Погледни картинката (мастиленото петно) по-долу:




mastileno-petno-psihologicheski-test
Какви чувства изпитваш?



Какво чувство предизвиква у теб това мастилено петно?




Избери един от следните варианти:



1. Заинтересованост


2. Безпокойство (тревога)


3. Никакво


4. Очакване (вяра)


5. Презрение (отвращение)


6. Спокойствие


7. Скука (объркване)


8. Раздразнение (ярост)


9. Удоволствие




Р Е З У Л Т А Т И




1. Заинтересованост


Ако мастиленото петно е предизвикало у теб интерес, то това, което ти липсва са положителни емоции, животът ти е загубил своите цветове. Помисли над това какви занимания биха могли да върнат колорита в твоето ежедневие. Промени обстановката, намери си ново хоби, заобиколи се с интересни хора, гледай нови филми и чети вдъхновяващи книги.







2. Безпокойство (тревога)


Ако петното е пробудило в теб тревога и безпокойство, то определено ти липсва увереност в утрешния ден, усещане за сигурност и чувство на безопасност. Фокусирай се върху хората, на които имаш доверие. Спомни си ситуация, от която си намерил/а изход. Имаш опит с решаването на проблеми и то не е малък, просто трябва да го откриеш в себе си.







3. Никакво


Ако не почувства нищо, след като видя мастиленото петно, то в момента се намираш в особено сложна ситуация. Липсва ти увереност, че разполагаш с ресурсите, за да решиш всички свои проблеми. Можеш да започнеш с нещо "простичко" - с почивка. Докато си почиваш, може да помислиш над това кой може да ти помогне по финансовите въпроси - кой със съвет, кой с действия. Със сигурност ще намериш изход!







4. Очакване (вяра)


Липсва ти празничен дух, ярки емоции и адреналин. Вероятно за дълъг период си бил/а зад тесни, задушаващи рамки или работата, която си подхванал/а, е била много напрегната. Събери група приятели и организирай излет сред природата, или отидете на кино. Може да помислиш за скално катерене или ски. Заслужава си да си припомниш какво е да имаш адреналин в ежедневието.







5. Презрение (отвращение)


На теб ти липсва помощ и подкрепа. Не се колебай да се обърнеш към близките си! Приятелите и роднините ти са твоята основна опора. Не се притеснявай да потърсиш съвет и да помолиш за помощ. Дори и най-коравият войник има нужда от любов и грижа. Ако ти е трудно да разкриеш душата си пред своите близки и приятели, може да поговориш с професионалист - психолог.







6. Спокойствие


Това, което липсва в твоя живот, са простите семейни радости и романтика. Колко отдавна не си се радвал/а на подаръци, не си се наслаждавал/а на нещо вкусно, не си прекарвал весело със своите близки? Разгледай старите снимки и си спомни щастливите моменти. Недей да криеш своите чувства, не се притеснявай да показваш своите слабости. Автентичността е привлекателна!







7. Скука (объркване)


Това, което ти липсва, е промяната. Възможно е прекалено дълго да стоиш в своята зона на комфорт и това да започва да те дразни. Добре е да направиш място за новото: действия, хора, знания. Направи нещо - необичайно, екстравагантно и различно. Като за начало започни с нови дрешки или просто промени своята прическа.







8. Раздразнение (ярост)


Това, което не ти достига в живота към този момент, е почивката - пълноценната почивка. Преуморен/а си, а животът ти се струва сложен и скучен. Постави всичко на пауза и се занимавай само с нещата, които ти харесват. Общувай с близките. Позволи си да мързелуваш известно време. След един качествен рестарт ще можеш да постигнеш много повече.







9. Удоволствие


Това, от което имаш нужда, е внимание и конкретна цел. Преди всичко е важно да разбереш в каква посока трябва да се движиш. Само че без помощ и без поддръжка ще ти е сложно да конкретизираш своите планове. Обърни се към тези, на които имаш доверие, или към специалист.





Ще се радвам да споделиш своя резултат в коментар под статията. Ако имаш някакви въпроси, не се колебай да ги зададеш. Сподели и с приятели, защото споделянето е сила!


До скоро!




moiat-podpis-na-bial-fon






notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page