top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Личностни характеристики

Коя е най-успешната личност на картинката?

Отговорът ще ти даде възможност да разбереш какви са личностните ти характеристики

/психологически тест/Хората често знаят повече за другите, отколкото за себе си. Психологическите тестове са много ефективен начин за опознаване на нас самите. Така не само ще подобриш своята самоувереност, но и ще придобиеш допълнителна сигурност, че можеш да се справите с потенциални ситуации на опасност.
Въз основа на направено проучване върху езика на тялото, Bright Side са подготвили тест, който да ти помогне да идентифицираш своите личностни черти. Избери силуета на човека, който според теб е най-успешен и това ще ти разкрие невероятни аспекти от твоята личност, за които дори може и да не подозираш.
psihologicheski-test-koi-e-po-uspeshen
Силуетът на коя фигура ти изглежда на успешен човек?

Р Е З У Л Т А Т И
Силует 1


psihologicheski-test-koi-e-po-uspeshen-1

Ако според теб това момиче е успешно, то ти си много уверен човек, който определено не се бои от нови предизвикателства. Всяко предизвикателство приемаш с оптимизъм, увереност и ентусиазъм. Положил си много усилия, за да уважаваш себе си и затова няма да позволиш на никого да се възползва от теб!
 Силует 2


psihologicheski-test-koi-e-po-uspeshen-2

За теб сърцето управлява мозъка. Предпочиташ да последваш пътя, който сърцето ти диктува. За теб той е по-добрият от този, който мозъкът ти избира. През по-голямата част от времето си верен на себе си и обичаш да се противопоставяш на всяка логика. Силует 3


psihologicheski-test-koi-e-po-uspeshen-3

Любимата ти максима е "Дяволът се крие в детайлите". Ти си човек на разума и обичаш да анализираш всичко до най-малката подробност преди да пристъпиш към каквото и да било действие. Това ти отнема време да вземеш своето решение, но пък решенията ти почти винаги са били правилни.

 Силует 4


psihologicheski-test-koi-e-po-uspeshen-4

Не си под властта на прекалените амбиции, но пък знаеш много добре какви са ти способностите и какво можеш да постигнеш. Работиш много и даваш винаги всичко от себе си, за да постигнеш това, което искаш. Много добре знаеш, че единственият човек, с когото трябва да се състезаваш, си ти. Затова всекидневно полагаш усилия, за да се усъвършенстваш.

Не те притесняват новите предизвикателства, но ти е трудно да излезеш от зоната си на комфорт.

Какъв беше твоят избор? Резултатът изненада ли те? Можеш да ми споделиш в коментар. Знаеш, че ще ми е изключително интересно! Ако има някакви въпроси, или искаш да обсъдим нещо важно за теб, можеш да се свържеш с мен тук или на email tsvet.popova@gmail.com .Прекрасен, слънчев и незабравим петък ти пожелавам!
Цветно да ти е!moiat-podpis-na-bial-fon

Илюстрации: Astkhik Rakimova
notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

2 Comments


Определено 2! Изненада ме това със следването на сърцето... мислех, че съм постигнала баланс между ум и сърце - заблуда!

Like
Цвети
Цвети
Jul 16, 2021
Replying to

Радвам се, че си разбрала нещо ново и полезно за себе си 🌼

Like
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page