top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Вътрешна сила

Символите разказват за твоята вътрешна сила

/психологически тест/


За днес съм ти намерила един изключително интересен тест, който ще ти даде отговор на въпроса: "Каква е вътрешната ти сила?".Разгледай 6-те символа. Избери този, който ти допада най-много, и после прочети какво означава той.
Let`s rock! 🤘
psihologicheski-test-simvol-na-vytreshna-sila
Избери символа, който най-много ти харесва

Р Е З У Л Т А Т И
Символ 1


simvol-1

Дървото, което е изобразено на символа, означава, че теб те поддържа рода. Притежаваш огромен вътрешен потенциал. Държиш на стабилността и си здраво стъпил на земята. Имаш способността да поемаш отговорност в огромни количества. Имаш способността да преместваш планини и да оцеляваш при каквито и да било обстоятелства. От гледна точка на физическото ти здраве, е добре да се грижиш за своя гръб.Символ 2

simvol-2

На символа е изобразена легендарната птица, която има способността да възкръсва от пепелта. Изпълнен си с амбиции, енергия и страст. В теб има много огън, но трябва да внимаваш, защото този елемент може да изпепели и унищожи всичко, което се изпречи на пътя му. Ежедневието ти те учи да бъдеш скромен и балансиран човек.
Символ 3


simvol-3

Имаш огромен вътрешен потенциал да намираш равновесие между своите светове - вътрешния и външния. Можеш да направиш другите щастливи, можеш да ги научиш на много неща и да им помогнеш да израснат. Когато осъзнаеш каква огромна сила имаш, можеш да промениш всичко, което не ти харесва. Изключително чувствителен и духовен човек си.Символ 4

simvol-4

Символът, който си избра, е мощен символ за защита и лична сила. За това свидетелства и фактът, че в настоящия си живот си длъжен да намериш баланс между духовните си и физическите сили. Трябва да намериш своя стил, своята визия за живота.

Имаш голям потенциал, а дори и някакви по-силно сензитивни способности. Личността ти е изискана, а сърцето ти е топло и добро. Относно здравето, е добре да обърнеш внимание на черния си дроб.
Символ 5


simvol-5

Ти си много гъвкав човек, но често чувстваш напрежение и агресия. Колкото по-добре опознаваш себе си, толкова по-добре ще разбираш заобикалящия те свят и околните.

Имаш нуждата да опознаеш по-добре себе си, духовно да се опознаеш и да развиеш своите възможности в различните житейски сфери. Добре е да внимаваш, защото гъвкавостта ти може да стане причина и за нарушаването на личните ти граници.Символ 6


simvol-6

Сърцето ти е отворена книга. Излъчваш доброта и топлота. Грижиш се и подкрепяш другите. Можеш да бъдеш най-добър приятел на всеки. Никога не губи своята вяра в доброто.

Погрижи се за тялото си, особено обърни внимание на коленете. Научи дихателни техники, които да ти помогнат да се отпуснеш и да поддържаш вътрешната си хармония.
Ще се радвам да споделиш в коментарите своя избор и до каква степен изборът ти отговаря на твоята реалност.Прекрасен петък и незабравим уикенд!
moiat-podpis-na-bial-fon


notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

1 commentaire


Emil
Emil
01 oct. 2021

Символ 4. :)

J'aime
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page