top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Поведение във връзката

Какво поведение проявяваш в своята връзка

/психологически тест/






В една връзка има двама души. В нея те обменят енергия, емоции и информация. Но винаги ли възприемаме и разбираме адекватно този обмен? Доста често се случва партньорите да възприемат едни и същи ситуации или действия по различен начин.




Тестът е базиран на анализ на метафорични карти, помага ни да разберем как се държим и как другите ни възприемат.




Разгледай картите и избери тази, която най-силно привлича твоето внимание. Опитай се да се оставиш интуицията да те води. Не прави логически анализ на изображенията. Възможно е вниманието ти да бъде привлечено от повече от една карта (но не повече от 2), тогава прочети описанието за двете изображения.




Let`s rock! 🤘




psihologicheski-test-vzaimootnoshenia
Избери картинката, която ти харесва най-много



Р Е З У Л Т А Т И




Карта 1


psihologicheski-test-karta1

Умееш да усещаш в детайли чувствата и състоянията на своя партньор. Затова знаеш как да му предоставиш емоционална подкрепа, караш го да се чувства защитен и уверен. В твоята компания е спокойно и уютно, защото създаваш усещането на сигурност, тъй като предвиждаш опасностите, които могат да помрачат щастието ви. Основната ти цел в твоите взаимоотношения е да ги направиш стабилни и предвидими. Очакваш същото и от партньора си, затова е добре да избираш за свои партньори хора с фина психическа настройка, които са съпричастни и те разбират.




 



Карта 2


psihologicheski-test-karta2

Знаеш как да създадеш стабилност в своите взаимоотношения, защото знаеш как да създадеш баланс между даване и вземане. Много лесно се адаптираш в новите за теб ситуации, бързо преценяваш всички ЗА и ПРОТИВ и намираш най-добрия начин на поведение, за да излезеш от създалата се ситуация. Твоят партньор може да разчита на силната ти интуиция, може да се довери изцяло на твоите думи и действия. Но няма как връзката да се крепи и основава само на това. Трябва и другият да полага усилия. Имаш нужда от взаимно разбирателство и общи цели.




 



Карта 3


psihologicheski-test-karta3

Във връзката си внасяш цветове, адреналин и интерес във връзката. С теб няма скука! Ти имаш приключенски и весел дух, който е съчетан с разнообразните ти интереси. Умееш да се справяш с проблемите с хумор и да избягаш почти всеки надвиснал конфликт. Около теб животът кипи. С теб всичко е непредсказуемо и интересно. А партньорът ти е благодарен за това, че имаш способността да виждаш красотата и да цениш важните моменти.




 



Карта 4


psihologicheski-test-karta4

Твоят основен ресурс е любовта. Имаш любов за всички. Любимите ти хора са обградени от нея и не я щадиш изобщо. Даваш им усещането за сигурност и мир. В дома ти е комфортно и уютно. Помагаш на партньора си винаги да се възстанови и да повярва на себе си, без да очакваш и да искаш нищо в замяна. Имаш умението да изказваш своите чувства с думи, очи и действия. Очакваш същото и от своя партньор. Но не бива да забравяш, че трябва да обичаш и себе си.




 



Карта 5


psihologicheski-test-karta5

Разбираш, приемаш и прощаваш, тихо решаваш проблемите и не се натрапваш на околните. Създаваш солидна подкрепа за своя партньор. Винаги имаш резерв от варианти за действие и имаш способността да даваш правилните съвети навреме. Нямаш амбиции, нямаш стремежи към слава и признание. Истинска удовлетвореност ще постигнеш, ако партньорът ти притежава същите качества. Имаш готовността да жертваш собствените си интереси, заради интересите на своя партньор. И тук най-важното е, че това не го възприемаш като саможертва.




 



Карта 6


psihologicheski-test-karta6

Знаеш как да поддържаш романтичното настроение в двойката и то на ниво, колкото е необходимо. Правиш нещата с лекота, умееш да флиртуваш и да намираш логическата връзката между събитията. Умееш да се учиш от грешките и неуспехите си. Знаеш как да намираш вътрешните си скрити ресурси. Имаш способността да поддържаш интереса на своя партньор към себе си. Това бързо те омайва и увлича. Губиш бързо интерес обаче, когато започнеш да си поставяш високи изисквания. Прекъсваш връзката, когато романтиката приключи. Хубавото , че не превръщаш своите взаимоотношения в навик.




Не забравяй да ми споделиш в коментар под поста какъв е твоят избор и до колко той отговаря на реалността. Супер интересно ми е да разбера до колко тестът е бил полезен и интересен.




Прекрасен петък ти пожелавам!




До скоро!



moiat-podpis-na-bial-fon








notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page