top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Ценности

Какви са твоите ценности?

/психологически тест/Днешният тест ще ти разкаже за твоите ценности... за това, което е важно за теб в живота.
Let`s rock! 🤘Избери си пейзаж. Избери този, който най-силно привлече твоето внимание.
psihologicheski-test-cennosti
Избери пейзажР Е З У Л Т А Т И

Хармония и душевно равновесие
Твоят живот е предсказуем и планиран. И това ти харесва. Силните усещания си ги оставил далече в миналото. Сега твоите ценности са твоето обкръжение и работа и не искаш да променяш нищо. Може дори да се каже, че се страхуваш да го направиш, Не искаш да губиш нищо, което към този момент е част от твоя живот, защото то ти носи истинска радост и си много благодарен за това. Но е добре понякога да си припомняш какво е да мечтаеш, защото иначе животът ще е просто преминаване през времето.
 Семейни традиции
Основната ти ценност - това е твоето семейство. Не можеш да си представиш своя живот без твоите близки. Отдаваш им цялата си любов и загриженост. Те са твоята опора и чрез тях ти се зареждаш. Постоянно търсиш тяхната подкрепа и доста рядко взимаш самостоятелни решения. А е необходимо да предприемаш самостоятелни решения, защото в противен случай ще изживееш техния живот, а не своя.
 Романтика
Нищо не е по-важно за теб от любовта и истинските чувства. Ти си добър и безкористен човек, обичаш, мечтаеш и искрено вярваш, че всички твои мечти неизбежно ще станат реалност. И в интерес на истината по-голяма част от мечтите ти действително се сбъдват. Понякога ти липсва практичност, умение да анализираш и да стигаш до логични изводи, това не води до големи проблеми, но понякога би било добре да не се поддаваш на тези навици.
 Водовъртеж от емоции
Искаш да усетиш цялата красота на живота и приемаш всичко, което животът ти поднася, с интерес. Стараеш се да избягаш от рутината и затова много лесно се впускаш от една авантюра в друга. И това е нещото, което ти дава енергия. Имаш необходимост от нови места и нови запознанства така, както имаш нужда от въздух. Оптимист си и всеки неуспех за теб е просто необходим опит.
 Лидерство
Социален статус, постижения, лидерство - това са твоите подсъзнателни стремежи. За теб всички начини да постигнеш това, което желаеш, са добри. Основното е - резултатът! Не те интересува мнението на околните. Не си склонен да работиш в екип и да споделяш спечеленото. Не забравяй за малките човешки радости, защото не всичко в живота е работа.
 Самопознание
Стремиш се към уединение, избягваш тълпите и многолюдните места. Почиваш си най-добре на тишина, сам със себе си. Обичаш да четеш и да учиш нови неща. Всичко, с което се захванеш, го довеждаш докрай. Старателен си и полагаш усилия до най-малкия детайл. Основното за теб е никой да не те занимава с излишни разговори и да нарушава личните ти граници.

moiat-podpis-na-bial-fon
notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички

Yorumlar


Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page