top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Лични взаимоотношения

Какви лични взаимоотношения имаш

/тест/
Днес съм ти приготвила тест, с който да изследваш своите лични взаимоотношения. Те са съществена част от нашия живот и са определящ фактор в усещането ни за благополучие. Затова е изключително важно да инвестираме в качеството на своите взаимоотношения.
Всичко, което е необходимо да направиш днес, е да си избереш един от моделите. Този, който ти направи най-силно впечатление. А след това прочети какво означава твоят избор.
Let`s rock!
psihologicheski-test-vzaimootnoshenia
Избери си моделР Е З У Л Т А Т И

Модел 1

Твоите взаимоотношения са помрачени от тези, които по принцип винаги ти помагат, тези, които винаги те карат да се чувстваш добре - твоите приятели. Приятелството може да е проверено с годините. Само че опирайки се на тези връзки, силно е възможно да караш човека до теб да се чувства дискомфортно в твоята компания. Много общи спомени, знаете всичко един за друг и се разбирате с половин дума. Но също така може да има и неща, които са минали, но остават да тежат в настоящето. Със сигурност заливаш своите приятели с внимание, в моментите, когато лишаваш половинката си от него.

Модел 2

Модел 3

Модел 4

Модел 5

Модел 6
Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!
Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!moiat-podpis-na-bial-fon


notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 
znak-za-krai-na-stranicata

202 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
superdoc_logo.png

Scan the QR code to get an invite link.

download_my_app.widget.qr.alt"

Join us on mobile!

Download the Spaces by Wix app and join “Bobby Fitness Studio” to easily stay updated on the go.

download_my_app.widget.qr.alt"
Download app from the App Store
Download app from Google Play
  1. Свали приложението Spaces by Wix

  2. Отвори приложението и избери Got an invite code

  3. Въведи кода USFFA

  4. Join

bottom of page