top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Страхове

Какво означават твоите страхове

/психологически тест/







Всеки един от нас се страхува от нещо. Някои осъзнават ясно своите страхове и знаят причината, поради която са възникнали. А други не знаят от какво точно се страхуват и какви са причините за техните страхове. Страхът е емоция, която играе много важна за оцеляването роля, и в същото време е тежко бреме за нашата нервна система. Поради това е добре да се справим със своите страхове. Да разберем причините за възникването на страховете ни и да се научим да живеем с тях.


Сега изключи своето логично мислене. Довери се изцяло на своята интуиция и избери една от картините по-долу.




Let`s rock! 🤘




Коя от тях привлече най-силно твоето внимание?







Р Е З У Л Т А Т И




Картина 1


psihologicheski-test-strahove-1

Това, от което се страхуваш най-много е твоето бъдеще, защото знаеш, че не можеш да точно да го предвидиш и изчислиш. Страхуваш се от себе си - от своите грешки и провали. А това може да доведе до резултат, който не е желан. Предполагаш, че е присъщо на всеки да се притеснява за утрешния ден и да се страхува от неизвестното. Само че бъдещето може да крие и неочаквани успехи, приятни срещи и нови перспективи. Не се фокусирай върху негативното. Опитай се да изживееш пълноценно всеки нов ден. Забелязвай и се радвай на доброто, с което се сблъскваш. Вярвай в себе си, не се сравнявай с другите и имай готовността да проявиш гъвкавост, за да можеш да се справиш със съответната житейска ситуация.




 



Картина 2


psihologicheski-test-strahove-2

Твоят най-голям страх е негативното мнение на околните за теб. Това е така, защото имаш повече доверие на другите, отколкото на себе си. Смяташ, че образът ти в очите на другите трябва да бъде винаги идеален. Това те кара да си постоянно нащрек и да премисляш непрекъснато за срещата си с някого. Не приемаш добре критиката. Дори и незначително подмятане е в състояние да те изкара извън релси за дълго време. Не забравяй обаче, че хората са много мнителни към тези, които нямат недостатъци. Не се страхувай да бъдеш себе си. Не се притеснявай да следваш своите желания и нужди. Ценно е само мнението на най-близките, доказалите се и лоялни хора.




 



Картина 3


psihologicheski-test-strahove-3

Страхуваш се от това, че плановете ти няма да се осъществят. За теб настоящето е само подготовка за едно прекрасно бъдеще. Само че те измъчва мисълта, че мечтаното прекрасно бъдеще никога няма да дойде. Живей тук и сега! Оценявай това, което имаш, изразявай благодарността си за живота, който имаш, и за хората, който са около теб, за възможностите и за късмета. Мечтай, планирай, но не забравяй, че бъдещето не може да бъде предвидено и изчислено на 100%. Ако се научиш да живееш осъзнато в настоящия момент, ще спечелиш повече спокойствие и увереност. Ако имаш повече доверие в живота, няма да съжаляваш. Дори и нещо да се обърка, каквито може би са били и твоите предположения.




 



Картина 4


psihologicheski-test-strahove-4

Поздравления!!! Ти не се страхуваш от нищо! Разбира се, понякога те обземат страхове и съмнения, но за теб това са само незначителни житейски периоди. Умееш да намираш изход от всяка ситуация и намираш поуките от неуспехите си. Притежаваш сила и интелект. Разбираш, че по пътя на живота може да има препятствия и неравности. Ако имаш опасения, че ще се справиш с нещо, спри, почини, събери сили и продължи! Със сигурност ще успееш!




За да можеш да се справиш с вътрешните си страхове, трябва да се научиш как да поддържаш своята вътрешна хармония. А това означава ясно да разбереш какво точно я нарушава. Възможно е да изпитваш страх от мишки или височини, от говорене пред публика или пък от гръмотевици, само че причината за тези страхове се крие дълбоко в твоята психика. Мисли, анализирай и работи върху себе си. И никога не забравяй, че страхът принадлежи на човека, което означава, че човекът е по-силен и по-важен от него!




Благодаря ти за отделеното време! Ще се радвам да споделиш своя резултат като коментар под поста. За тази цел е необходимо да се регистрираш в сайта. Стани част от нашето семейство. Нека се грижим за своето ментално здраве, защото то е също толкова важно, колкото и физическото!




Надявам се да научи нещо ново и интересно за себе си. Използвай го, за да подобриш своето качество на живот!



moiat-podpis-na-bial-fon








notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata


Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page