top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какво разказват дланите ти за теб?

Емоционален, сприхав, активен или романтик?

Разбери какъв тип човек си, според формата на своите длани

/тест/
#tsvetysnotes #mindgame #психологическитест
Вътрешният свят винаги има проявления, които са видими във външния. Нашите тела са отражение на нашата психика и на начина ни на мислене. Със същата сила важи и обратното, тъй като физическото ни състояние е в пряка връзка с психическото. Те са част от една система - човешкия организъм. Затова много често хипотезите за вътрешния свят се правят на база на външни телесни белези.
И днешният психологически тест ще е точно от този тип тестове, които правят хипотези на база на външни телесни белези. Всичко, което трябва да направиш е просто да погледнеш своята длан и да я разгледаш внимателно. Обърнете внимание на върха на пръстите. След това сравни своята длан с тези на снимката.
psihologicheski-test-dlani
Какъв тип длан имаш?Р Е З У Л Т А Т И
1. Квадратна длан с къси пръсти


psihologicheski-test-otgovor-1

Човекът, който има такава длан, е много емоционален. Ако нещо го ядоса, то всички около него трябва да бъдат готови за истерия и скандал. Освен това е предпазлив и много внимателно пристъпва към всяко едно действие. Никога не си прави илюзии и умее да гледа на света без розови очила. Всяка ситуация може да разреши много бързо и лесно. Има своите лични особености и умее бързо да се приспособи към всяка ситуация. 2. Издължена длан и дълги пръсти


psihologicheski-test-dlani-otgovor-2

Ако дланта ти има тази форма, то ти си доста сприхав човек. Можеш да контролираш своите емоции и почти никой не може да разбере какво в действителност се случва вътре в теб. Прикрит си. Ти си артистична личност. Винаги искаш да отстояваш себе си и го правиш по всички възможни начини. Добросърдечен човек си и имаш готовност да направиш всичко, за да помогнеш на някого.

Ти си добър психолог и умееш да "четеш" хората като отворени книги. 3. Издължена длан с къси пръсти


psihologicheski-test-dlani-otgovor-3

Ти си много активен човек. Постоянно си в движение. Искаш непрекъснато да правиш нещо, непрестанно бързаш за някъде. Ти си добър ръководител, защото можеш да контролираш всеки един процес. Можеш да бъдеш добър манипулатор. Умееш перфектно да си играееш перфектно с чувствата на хората и дори не си даваш сметка за последствията от това. Ти си роден лидер и можеш да убедиш много хора да те последват.
 4. Дълга длан и дълги пръсти


psihologicheski-test-dlani-otgovor-4

Ти преди всичко си романтик и си много раним човек. Винаги си уверен в своите сили и въпреки това не си спокойни. Имаш твърде мек характер, но умееш да държите на своето. Лесно успяваш да се свържеш с хората и да разрешиш почти всяка конфликтна ситуация. Лесно успяваш да общуваш с всички, но отваряш сърцето си само за определени хора. Имаш много добра интуиция и можеш да й се довериш във всяка една ситуация!moiat-podpis-na-bial-fon
notice

znak-za-krai-na-stranicata


92 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
superdoc_logo.png

Scan the QR code to get an invite link.

download_my_app.widget.qr.alt"

Join us on mobile!

Download the Spaces by Wix app and join “Bobby Fitness Studio” to easily stay updated on the go.

download_my_app.widget.qr.alt"
Download app from the App Store
Download app from Google Play
  1. Свали приложението Spaces by Wix

  2. Отвори приложението и избери Got an invite code

  3. Въведи кода USFFA

  4. Join

bottom of page