top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какво ти подсказва подсъзнанието?

Тест, който ще ти помогне да разбереш какви послания ти изпраща твоето подсъзнание







Днешният тест ще е малко по-различен от предишните. Той е свързан с предсказания и знаци, които нашето подсъзнание ни изпраща.




Начинът ти е познат. Избираш си картинката, която най-много те впечатли първосигнално. Довери се на своята интуиция.



Let`s rock! 🤘




test-kakvo-ti-podskazva-podsyznanieto



Р Е З У Л Т А Т И




Картинка 1


Основно послание: Започни да обичаш себе си



psihologicheski-test-1

Подсъзнанието ти ти дава знак да започнеш да обичаш и да цениш себе си. Това обаче не е изтърканото клише, а е изпълнено с огромен смисъл. Не забравяй никога едно от основните правила в психологията: никой никога няма да те обича повече от теб самият.

Да обичаш и да цениш себе си означава да поставиш на първо място своите потребности и емоции. Не, това не е егоизъм. Здравословната любов към себе си означава да осъзнаеш, че всяка личност е сама на себе си приоритет и това е нормално!

Трябва да простиш на себе си за грешките от миналото, да обърнеш внимание на външния си вид и да се погрижиш за себе си. Това ще повиши не само нивото на твоето самоуважение, но и нивото на твоята самооценка.







 



Картинка 2


Основно послание: Имаш нуждата от усамотение



psihologicheski-test-2

Подсъзнанието ти ти дава знак, че имаш нужда от усамотение за определен период от време. Усещаш умора - физическа и емоционална. Необходимо е да събереш сили, за да се захванеш с нови начинания. Към настоящия момент определено ти липсват.

Постарай се да сложиш ред в своите мисли, да се дистанцираш от факторите, които те напрягат. Намери положителното в своята работа, заеми се с нещата, които наистина те радват. Отдели време за духовно развитие. Спешно се нуждаеш от рестарт.







 



Картинка 3


Основно послание: Погледни дълбоко в себе си



psihologicheski-test-3

Сега е много важно за теб да се концентрираш върху себе си. Ако неотдавна се е случило нещо, което те е разстроило, отдели време да анализираш своето текущо емоционално състояние. Задай си въпроса: "Какво чувствам?". Започни да уважаваш себе си и чувствата, които изпитваш. Това е много важно!

Не е необходимо да блокираш негативното, а да си позволиш да го изживееш. Поговори с близките си за това, което те вълнува, сподели с тях своите мечти, отдели време за себе си. Сега е важно за теб да се взреш в бездната на своите чувства, да се разбереш с тях. Като цяло трябва да направиш генерално подреждане на своя вътрешен свят!







 



Картинка 4


Основно послание: Ти си в безопасност



psihologicheski-test-4

Ако изборът ти е бил това изображение, то това означава, че нищо не те заплашва. Ти си в хармония със себе си и с целия свят. Чувстваш се комфортно, спокойно и щастливо!

Подсъзнанието ти намеква, че трябва да се отърсиш от страховете и опасенията си. Блокирай безпричинната тревога, защото тя не ти е необходима. Постарай се да съхраниш своето психоемоционално състояние, което ти дава усещането за благосъстояние и комфорт. А ако усещаш заплаха (психологическа или физическа) от страна на някого или нещо, направи около себе си защитна капсула.







Ще се радвам да споделиш своя резултат в коментар под статията. Ако имаш някакви въпроси, не се колебай да ги зададеш. Сподели и с приятели, защото споделянето е сила!




moiat-podpis-na-bial-fon








notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata

Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page