top of page
tsvetysnotes_Tsvetelina-Popova.-1gif.gif

Психологически тест | Какво спира твоето развитие?

Какви са спирачките в твоя път напред

/психологически тест/







Днешният тест ще е малко по-различен и малко по-интересен. Днес картите ще ти дадат отговор на въпроса: Какво ти пречи, какво състояние, какъв блокаж ти пречи да продължиш напред (в която и да е сфера от твоя живота)? Отговорите описват това несъзнавано състояние, което блокира минаването на следващо ниво.




Let`s rock! 🤘




Избери една карта от 1 до 6. Направи своя избор интуитивно, без да знаеш какво се крие зад всяка една карта.


psihologicheski-test-kakvo-spira-tvoeto-razvitie



Р Е З У Л Т А Т И




Карта 1


psihologicheski-test-karta-1

Това, което не ти дава да се движиш напред, са твоите съмнения. Ти нямаш съмнения само по определени въпроси, а като цяло те те преследват при всеки твой избор. Тези съмнения се основават на липсата на вяра в себе си и на страха от бъдещето. Всичко е напразно. Имаш и опит, и знания, на които можеш да разчиташ. Трябва да работиш върху това да се освободиш от вредните навици и излишните съмнения - те само хабят твоята енергия и пречат на твоето развитие.







 



Карта 2


psihologicheski-test-karta-2

Поемаш прекалено голям товар върху себе си. Товариш се с чужди отговорности. Затова не ти оставя енергия за твоето развитие и цели. Не се старай да помогнеш на всеки за всичко безотказно. Повече ще помогнеш на света, ако реализираш и заредиш себе си. Научи се да казваш "не" и да отказваш, когато трябва да завършиш чужди задачи.




blogpost-banner-egoizym
Прочети статията



 



Карта 3


psihologicheski-test-karta-3

Ти идеализираш и света, и околните. За всичко имате ясно мнение и не обичаш, когато нещо или някой тръгне срещу тези твои разбирания. Проявиш гъвкавост, когато това е възможно. А когато това не е възможно, ти се гневиш и фрустрираш. Имаш нуждата да поставиш себе се преди всички останали. Ще преминеш на следващо ниво, когато развиеш умението да приемаш света такъв, какъвто е. С благодарност, без протест срещу неговите предизвикателства. Тогава ще спестиш огромна част от твоята енергия и ще започнеш да виждаш новите възможности пред себе си.







 



Карта 4


psihologicheski-test-kartap-4

Тормози те съпротивлението на хората около теб и пречките по пътя на реализацията на твоите планове и проекти. Загубваш се в тази борба. Категоричен си в нежеланието да разгледаш други варианти и чуждите мнения. Ти си изключително много убеден в своята правота. Всичко това много пречи на твоето развитие, защото не ти дава възможност да намериш свои съюзници.




 



Карта 5


psihologicheski-test-karta-5

Имаш периоди на застой и на енергийна липса. Тогава ти си в отрицателна активност. Постигнатите резултати не ти носят радост и не започваш нови дела - не си поставяш цели, нямаш никакви желания. Липсва ти вдъхновение и изпитваш апатия. Имаш право на слабост. Няма как да се движиш на бързи обороти. Не се самобичувай, когато се отпуснеш, дай си време да се възстановиш и чак след това започни да правиш нови крачки напред. Прави всичко с любов, поставяй си цели и отбелязвай своите успехи.




blogpost-banner-pochivka
Прочети статията



 



Карта 6


psihologicheski-test-karta-6

Движиш се в кръг. Обръщаш повече внимание на външно изразения успех и неговите атрибути, сравняваш се с околните. Търсиш техните тайни за успех. Това ти носи повече тревога, съмнения и разочарования. Трябва да смениш фокуса и да го обърнеш навътре, към своите чувства и нужди. Не се отказвай от своето, дори и понякога да искаш нещо необичайно, не се повлиявай от мнението на околните и от стереотипите. Не се опитвай да бъдеш успешен, както всички останали. Вместо това постепенно откривай своя личен успех.




Ще се радвам да ми споделиш в коментар какъв беше твоят избор и доколко той отговаря на реалността




Прекрасен петък и красив уикенд!



moiat-podpis-na-bial-fon







notice on the white background with text: this post aims to provide useful information. It does not replace professional advice, diagnosis and therapy

 

znak-za-krai-na-stranicata



Последни публикации

Виж всички
Tsvetelina-Popova.jpg
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest

Ако съдържанието ти харесва и е полезно за теб, можеш да ме подкрепиш

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • Youtube
  • Pinterest
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_youtube_banner.gif
tsvetysnotes_www.tsvetelinapopova.com_instagram_banner.gif
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-feedback-psichologist-nlp-psihotherapist.png
feedback-024-radina.png
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application-psichologist-nlp-psihotherapist.
tsvetysnotes-www.tsvetelinapopova.com-section-application.png
bottom of page